این روزها، بسیاری از کسب و کارها وبسایتی برای معرفی محصولات و خدمات خود به مشتریان دارند و داشتن یک وبسایت میتواند تأثیر زیادی بر اعتماد مشتریان به شما داشته باشد.
در حال حاضر، تمامی نهادها و مقامات از وبسایتها برای ارائه خدمات خود به مردم استفاده میکنند و به همین دلیل، داشتن یک وبسایت برای هر کسب و کاری بسیار مهم است. آژانس برندینگ میتواند به صورت حرفهای و با رعایت استانداردهای طراحی وبسایت، وبسایتی را برای شما طراحی کند و به دلیل تجربه و مهارت بالای تیم، به عنوان بهترین مجری طراحی وبسایت شناخته میشود.
دسترسی گسترده مردم به اینترنت باعث شده است تا شرکتهای معتبری حضور قویتری در آن داشته باشند. عدم فعالیت در فضای آنلاین میتواند باعث از دست رفتن بسیاری از مشتریان شود. به همین دلیل، شرکتهای زیادی امروزه خدمات خود را به صورت آنلاین ارائه میدهند.
با داشتن یک وبسایت شرکتی، میتوانید فروش خود را چندین برابر کنید و مشتریان بالقوه را از تمامی نقاط جذب کنید. اما باید به خاطر داشته باشید که طراحی وبسایت شرکتی شما باید به گونهای باشد که استانداردها و معیارهای مهم موتورهای جستجو در آن رعایت شود.
طراحی سایت چیست؟ چگونه طراح سایت شوم؟
فرایند ساخت و ایجاد صفحات وب و یک پایگاه داده آنلاین برای ارائه خدمات، معرفی محصولات یا اطلاعرسانی را طراحی وب سایت ( وب دیزاین یا WEB-DESIGN) گویند؛ همچنین، بهبود و بهروزرسانی یک سایت نیز جزء فرآیند کلی طراحی وب سایت محسوب میشود.

مراحل طراحی وب سایت چیست؟
در واقع طراحی سایت شامل ۴ مرحله اصلی می شود که در ادامه هر مرحله را به صورت کامل توضیح می دهیم:
مرحله اول: طراحی وایر فریم
در مرحله اول از طراحی سایت باید با توجه به نیاز های مشتری و نوع سایت ابتدا یک نمای کلی از سایت (وایر فریم) را طراحی کرد و یک نقشه کلی از صفحات سایت و اینکه جایگاه و چیدمان المان ها و عناصر مختلف را تعیین کرد به این مرحله از طراحی سایت به اصطلاح طراحی وایر فریم گفته می شود.
مرحله دوم: طراحی گرافیک سایت
بعد از اینکه در مرحله طراحی وایر فریم محل قرار گیری عناصر سایت مشخص شد حال نوبت به طراحی گرافیک سایت می رسد. منظور از طراحی گرافیک سایت این است که با استفاده از نرم افزار های مخصوص این کار به طراحی وایر فریم رنگ و لعاب داده و با توجه به نوع کسب و کار اینترنتی که قرار است با سایت راه اندازی شود رنگ بندی و گرافیک سایت طراحی می شود.
مرحله سوم:کدنویسی و برنامه نویسی سایت
بعد از طی شدن مراحل طراحی وایرفریم و طراحی گرافیک سایت نوبت به مرحله برنامه نویسی سایت می رسد. در مرحله برنامه نویسی سایت هم با توجه به نیاز های مشتری و مدل سایتی که قرار است طراحی شود می توان روش های مختلفی را برای بخش مدیریت سایت انجام داد. برای این منظور می توان از سیستم های مدیریت محتوا مانند وردپرس استفاده کرد یا اینکه یک فریم ورک اختصاصی از صفر برنامه نویسی کرد. تصمیم اینکه این بخش از کدام مورد استفاده شود بیشتر به بحث هزینه ها و نیاز مشتری بر می گردد که بر اساس این فاکتور ها باید تصمیم گیری کرد.
مرحله چهارم:راه اندازی سایت به صورت کامل
بعد از انجام ۳ مرحله قبل از مراحل طراحی سایت چیست به مرحله آخر کار یعنی راه اندازی سایت در بستر جهانی اینترنت که در هر نقطه از جهان قابل دسترسی باشد.
در مرحله آخر بعد از تهیه یک هاست مناسب و انتخاب یک نام دامنه مناسب سایت را پیکربندی کرده و در دسترس عموم قرار خواهد گرفت.
وظایف یک طراح سایت چیست؟
همان طور که مراحل یک طراحی سایت را در قسمت قبل خواندید وظایف یک طراح سایت به این بستگی دارد که مسئولیت انجام کدام قسمت را بر عهده گرفته است. در واقع برای راه اندازی یک سایت حرفه ای به دو تیم یا شخص نیاز هست، یک تیم برای طراحی بخش Front-end یا همان شکل و ظاهر سایت و تیم یا شخصی دیگر برای بخش Back-end که شامل کدهای سمت سرور یا همان طراحی وساخت قسمت مدیریت سایت است. در ادامه وظایف هر کدام از تیم های فرانت اندکار و بک اند کار را به صورت کامل شرح می دهیم.

وظایف یک فرانت اند Front-end کار برای طراحی سایت چیست؟
فرانت اند سایت شامل تمامی بخش ها و کدهای سایت است که در معرض دید عموم قرار دارند و تمامی ویژگی های ظاهری یک سایت توسط تیم یا فرد فرانت اند کار طراحی و ساخته می شود. در حقیقت تمام قسمت های یک سایت که توسط بازدیدکنندگان قابل دیدن است بخش فرانت اند سایت نام دارد.
برای طراحی و توسعه ظاهر یا همان Front-end یک سایت نیاز به برنامه نویسی به زبان های HTML , CSS , JAVASCRIPT است و یک توسعه دهنده Front-end کار باید به این زبان ها تسلط کافی داشته باشد. البته معمولا در پروژه های بزرگ و برای سایت هایی که گرافیک در آن اهمیت ویژه ای دارد از یک گرافیک کار هم برای طراحی قسمت های گرافیکی مانند آیکون های سایت، تصاویر بخش های مختلف و تنظیم و رنگ بندی سایت استفاده می شود.
وظایف یک بک اند Back-end کار برای طراحی سایت چیست؟
در ابتدا بزارید یک توضیح مختصر راجع به بک اند یک سایت داشته باشیم: در حقیقت تمامی کدهای سمت سرور و کدهایی که توسط کاربران سایت قابل دیدن نیست کدهای بک اند یا Back-end نامیده می شوند. توسعه دهنده بک اند Back-end یک تیم یا شخص است که مسئولیت کدنویسی ساختار و ستون های اصلی یک سایت را بر دوش دارد. در واقع تمامی امکانات و عملکردهای یک سایت باید در بخش بک اند سایت کدنویسی شوند. معمولا برای طراحی و برنامه نویسی بخش Back-end بک اند سایت از زبان های برنامه نویسی Python، ASP و PHP استفاده می شود.
انواع طراحی سایت چیست؟
سایت ها به ۲ دسته کلی تقسیم بندی می شوند:
- سایت های استاتیک
- سایت های داینامیک
در ادامه سایت های استاتیک و سایت های داینامیک را به صورت کامل شرح خواهیم داد وتوضیح می دهیم که هر کدام در کدام مدل سایت ها استفاده می شوند.

طراحی سایت استاتیک چیست؟
در قسمت قبل با فرانت اند و بک اند سایت به خوبی آشنا شدید و دیدید که هر کدام چه وظایفی بر عهده دارند، با این مقدمه به توضیح سایت های استاتیک می پردازیم. در سایت های استاتیک در واقع تنها قسمت فرانت اند کار انجام می شود، یعنی هر کدام از صفحات یک سایت به صورت جدا طراحی شده و در سرور بارگذاری می شوند.
در سایت های استاتیک مدیر سایت نمی تواند محتوای سایت را تغییر دهد و برای تغییر دادن آن یا باید خود طراحی سایت را یاد بگیرد یا باید یک طراح سایت را استخدام کند تا تغییراتی که می خواهد را بتواند انجام دهد. معمولا در زمان حاضر که سیستم های مدیریت محتوای بسیار حرفه ای همانند وردپرس روی کار آمدند استفاده از سایت های استاتیک خیلی کم شده است. معمولا برای طراحی سایت های شرکتی کوچک یا سایت های معرفی که تا مدت ها محتوای آن تغییر نخواهد کرد از سایت های استاتیک استفاده می شود.
طراحی سایت داینامیک چیست؟
سایت های داینامیک پویا هستند و در طراحی سایت های داینامیک هر دو بخش فرانت اند و بک اند برنامه نویسی می شوند. در سایت های داینامیک برنامه نویس بک اند وظیفه پویا سازی وب سایت را بر عهده دارد و با استفاده از کدهای سمت سرور اسکریپتی را طراحی می کند که سایت به صورت کامل پویا باشد.
پویا و داینامیک بود سایت به این معنی است که تمامی محتوای صفحات سایت توسط مدیر سایت قابل تغییر است و ممکن است هر روز یک صفحه جدید با محتوای متغییر در سایت منتشر شود مانند سایت های خبری یا مجله ای که در هر روز چندین اخبار جدید را در صفحات جدید منتشر می کنند.
حوزه های کاری مرتبط با طراحی سایت چیست؟
به غیر از تیم توسعه دهنده و طراح سایت، افراد و شغل های زیادی هستند که باید برای موفقیت یک سایت تلاش کنند تا سایت مورد نظر در کسب و کار اینترنتی خود موفق شود و به درآمد های بالا دست یابد. زمانی که می خواهید یک کسب و کار آنلاین راه اندازی کنید به غیر از این که باید یک سایت حرفه ای و خوب طراحی کنید باید برای رسیدن به درآمد اینترنتی با مشاغل زیادی در ارتباط باشید. در ادامه سعی کرده ایم برخی از مهمترین این مشاغل را برای شما لیست کنیم:

گرافیست (طراح گرافیک)
شما برای طراحی بخش های گرافیکی سایت همانند لوگو، دکمه ها، بنرهای تبلیغاتی به یک گرافیست ماهر نیاز دارید.
متخصص دیجیتال مارکتینگ
برای داشتن یک استراتژی خوب برای رقابت با رقبای اصلی خود در کسب و کار اینترنتی باید با یک متخصص دیجیتال مارکتینگ مشاوره کنید تا بتوانید بیشترین فروش را از ترافیک سایت خود داشته باشید.
کارشناس تولید محتوا
برای حضور پر رنگ شما در بازار کاری تان باید حتما از یک متخصص تولید محتوا استفاده کنید تا با استفاده از تولید محتوای ناب بتوانید از موتور های جستجو ترافیک خوبی را دریافت کنید.
متخصص سئو
کسب و کار اینترنتی بدون داشتن استراتژی های سئو محکوم به شکست است بنابراین توصیه می شود حتما از تجربیات یک متخصص سئو برای سایت خود استفاده کنید. برای کسب اطلاعات بیشتر در رابطه با آموزش سئو می توانید به لینک های زیر مراجعه کنید و اطلاعات بیشتری را در این رابطه کسب کنید.
طراحی تجربه کاربری چیست؟
اگر بخواهم طراحی تجربه کاربری یا همان UX را به زبان ساده بیان کنم می توانم بگویم که هر آن چیزی که در یک سایت قابل تجربه کردن است را تجربه کاربری می گویند. برای مثال شما می خواهید یک محصول را از یک سایت سفارش دهید.
سایت مورد نظرتان محصولی با کیفیت و با قیمتی فوق العاده + یک تخفیف خوب دارد که شما هم به آن محصول نیاز دارید و قصد خرید دارید اما بعد از کلیک روی دکمه افزودن به سبد خرید وارد صفحه پرداخت می شوید و با انواع و اقسام فرم های مختلف روبرو می شوید که هیچکدام از آن ها هم لیبل های درست و حسابی ندارند و یک راهنمای خرید هم در سایت وجود ندارد.
طراحی رابط کاربری چیست؟
اگر می خواهید یک سایت جذاب و کاربر پسند داشته باشید و در میان رقبای خود یک سر و گردن بالاتر باشید حتما از یک طراح رابط کاربری حرفه ای استفاده کنید. همان طور که دیدید موفقیت در کسب و کار اینترنتی تنها به طراحی یک سایت محدود نمی شود و برای اینکه بتوانید در بازارهای آنلاین جایگاه خوبی کسب کنید باید از تمامی تخصص های بالا در کنار یکدیگر استفاده کنید.
یک سایت خوب باید چه ویژگی هایی داشته باشد؟
اگر می خواهید برای شروع کسب و کارتان در بستر اینترنت یک سایت خود داشته باشید باید بدانید که یک سایت خود چه ویژگی هایی دارد پس در ادامه این مطلب می خواهیم شما را با ویژگی های یک طراحی سایت خوب بیشتر آشنا کنیم. برای اینکه بتوانید بهترین بازدهی را از کسب و کار اینترنتی خود داشته باشید سایت شما باید ویژگی های زیر را دارا باشد:
- طراحی حرفه ای رابط کاربری _ UI
- طراحی حرفه ای تجربه کاربری _ UX
- طراحی سایت با متدهای روز دنیا
- سرعت مناسب بارگذاری سایت در دیوایس های مختلف
- واکنش گرا بودن و ریسپانسیو بودن سایت
- استفاده از تصاویر بهینه در سایت
- کدنویسی روان و استاندارد
- بهینه سازی سایت برای موتورهای جستجو
- بالا بردن امنیت سایت
ارائه خدمات طراحی وبسایت توسط آژانس تبلغیاتی و دیجیتال مارکتینگ شویراد
آژانس های دیجیتال مارکتینگ معمولاً خدمات طراحی وب سایت را به عنوان یکی از خدمات اصلی خود ارائه میدهند. این آژانسها با داشتن تیمی از طراحان و توسعه دهندگان وب ماهر، به کسب و کارها کمک میکنند تا وب سایت های حرفه ای و جذابی را برای خود ایجاد کنند.
شویراد یک آژانس تبلیغاتی و دیجیتال مارکتینگ است که خدمات گستردهای در حوزه طراحی وب سایت ارائه میدهد. گروه ما با تیمی متخصص از طراحان و توسعه دهندگان وب، توانایی طراحی و توسعه وب سایتهای حرفهای و جذاب را داراست؛ همچنین سعی دارد با توجه به نیازها و هدف کسب و کار سفارش دهنده، وب سایتهایی را طراحی و توسعه میدهد که به طور کامل پاسخگوی نیازهای آنها باشد. تیم طراحی و توسعه شویراد از زبانهای برنامه نویسی و فناوریهای وب پیشرفته استفاده میکند تا وب سایتهایی با عملکرد بالا و طراحی زیبا ایجاد کند.
با طراحی و توسعه وب سایت حرفهای و جذاب توسط شویراد، کسب و کارها قادر خواهند بود مشتریان بیشتری را جذب کنند و فروش خود را افزایش دهند.
علاوه بر طراحی و توسعه وب سایت، شویراد خدمات دیگری نیز در حوزه دیجیتال مارکتینگ ارائه میدهد؛ از جمله بهینه سازی وب سایتها برای موتورهای جستجو (SEO)، تبلیغات آنلاین، تحلیل و بهبود عملکرد وب سایت (وب آنالیتیکس)، بازاریابی محتوا و راهاندازی استراتژی های رقابتی دیجیتال.
با ترکیب این خدمات با طراحی و توسعه وب سایت، شویراد به کسب و کارها کمک میکند تا در فضای آنلاین به خوبی مشهور شوند و به اهداف بازاریابی خود برسند.
برای ثبت سفارش خدمات طراحی سایت و سئو روی دکمه زیر کلیک کنید:
حرف آخر
اگر سوالی در رابطه با طراحی وب سایت دارید در بخش دیدگاه های سایت مطرح کنید تا در اسرع وقت پاسخگوی شما عزیزان باشیم؛ همچنین می توانید با پیج اینستاگرام و یا آیدی تلگرام شویراد ارتباط برقرار کنید.