در حال حاضر هر دو پلتفرم اینستاگرام و تلگرام در ایران فیلتر شده است. اما چون کسب و کارها در تلگرام حتی توانسته اند با وجود فیلترینگ این پلتفرم رشد کنند؛ به همین دلیل افراد و کسب وکارها بیش از پیش به فضای تلگرام پناه آورده اند. اما متوجه شدم برخی کاربران تلگرام به دنبال رفع محدودیت عضویت در کانال های تلگرام هستند. تا انتهای این مقاله از شویراد با ما همراه باشید تا بدانیم داستان از چه قرار است؟
بدون شک تلگرام یکی از بهترین اپلیکیشن های پیام رسان است که امکانات زیادی را در اختیار مخاطبانش قرار داده است. با این حال، کاربران این پلتفرم قدرتمند نیز گاهی اوقات با محدودیت هایی مواجه می شوند، که گاهی اوقات برایشان بسیار مشکل ساز است.
مقاله پیشنهادی: چگونه سرعت سرعت شبکه وای فای خانگی را افزایش دهیم؟
علت بروز مشکل Too many Communities تلگرام
تلگرام برای تعداد کانال ها و گروه هایی که در آن ها عضو می شویم، یک سقف مجاز تعیین کرده است. شما به راحتی می توانید هزاران پیج اینستاگرامی را دنبال کنید؛ اما تلگرام کاربرانش را محدود کرده است و شما نمی توانید در کانال های زیادی عضو شوید.
بسیاری از کاربران ایرانی نیز به دلیل استفاده از تلگرام های غیررسمی برای دور زدن فیلترینگ، هنگام عضویت در گروه ها و کانال های جدید با پیغام کانال های بیش از حد (یا گروه های بیش از حد) مواجه می شوند. دلیل بروز این مشکل بخاطراین است که تلگرام های غیر رسمی، بدون اجازه کاربر و در ازای دریافت پول برای تبلیغات، افراد را در کانال های مختلف عضو می کنند. (ادد اجباری)
بنابراین شما بدون هیچ اطلاعی، در بیش از ۵۰۰ کانال و گروه عضو شده اید، به همین دلیل با پیغام خطای معروف Too many Communities مواجه می شوید.
اما خیلی هم جای نگرانی نیست! ما در این مقاله می خواهیم روش هایی را معرفی کنیم که به کمک آن می توانید محدودیت عضویت در کانال های تلگرام را برطرف کنید.
رفع محدودیت عضویت در کانال های تلگرام
وقتی یک کاربر به سقف مجاز تعداد کانالهای قابل عضویت در تلگرام می رسد، با پیام خطای «Too many Communities» پیغام گروه های بیش از حد، در صفحه تلگرام خود مواجه می شود.
نمایش این پیام برای کاربران نسخه رایگان تلگرام، بیانگر عضویت در ۵۰۰ گروه و کانال می باشد؛ یعنی دیگر نمیتواند در کانالهای جدیدی عضو شود. از این رو برای عضو شدن در کانال یا گروه جدید باید در ابتدا تعدادی از کانالهای قبلی را حذف نماید.
تلگرام با ارائه نسخه پرمیوم به صورت پرداخت حق اشتراک ماهانه، بسیاری از محدودیتهای خود را برای کاربران کاهش می دهد. در نسخه پریمیوم تلگرام شما می توانید حداکثد در ۱۰۰۰ کانال و یا گروه عضو شوید. ( قابلیت عضو شدن در کانال تلگرام نسخه های پریمیوم دو برابر نسخه های رایگان)
اما واقعیتی که وجود دارد این است از آنجایی که پراخت حق اشتراک ماهانه تلگرام به دلار است؛ اگر حتی مشکلاتی مانند تحریم و مشکل پرداخت را هم نادیده بگیریم، با وضعیت اقتصادی فعلی کشور و این نرخ دلار، واقعا یک کاربر ایرانی با تمام مشکلاتی که کسب و کارهای آنلاین با آن ها دست و پنجه نرم می کنند؛ حاضر به پرداخت این هزینه های می شوند؟
با توجه به تمامی مسائل گفته شده، بهتر است به دنبال یک راه چاره ای کم هزنیه تری برای رفع این مشکل باشیم؛ آن هم چیزی نیست جز پاک کردن کانال های تلگرام. برای رفع محدودیت عضویت در کانال های تلگرام مشکل کافی است از یک یا چند کانال بدون استفاده خارج شوید تا بتوانید به گروه های جدیدتر بروید.
نحوه خارج شدن از کانالهای تلگرام در موبایل
به این منظور ابتدا اپلیکیشن تلگرام را در گوشی تان باز کنید.
سپس وارد یکی از کانالهای اضافی که نیاز ندارید، شوید.
نکته:معمولا پوشه(فولدر) کانالهای آرشیو شده حاوی تعداد زیادی کانال است، که اغلب کاربران آنها را چک نمیکنند. برای ظاهر شدن این پوشه، یکبار از بالای صفحه تلگرام به پایین سوایپ کنید.
پس از وارد شدن به یک کانال، بر روی آیکن سه نقطه در گوشه صفحه بزنید و از میان گزینه های نمایش داده شده، آخرین گزینه Leave channel را انتخاب کنید.
اکنون یک پیام تایید به منظور خروج از کانال برایتان نمایش داده میشود، که با انتخاب گزینه LEAVE CHANNEL میتوانید از کانال مورد نظر خارج شوید.
حال می توانید به سراغ عضویت در کانالهای جدیدتر بروید.
نحوه خارج شدن از کانالهای تلگرام در دسک تاپ
نرم افزار تلگرام را روی دسک تاپ اجرا کنید. (یا بر روی مرورگر نسخه تحت وب آن را بازکنید)
کانالی که قصد خروج از آن را دارید، باز کرده و بر روی آیکن سه نقطه در گوشه صفحه کلیک کنید.
اکنون از منوی باز شده گزینه Leave Channel را انتخاب نمایید.
در پنجره تایید باز شده، مجدد روی گزینه Leave Channel کلیک کنید.
به همین راحتی از کانال مورد نظر خارج و میتوانید در سایر کانالها و گروههای تلگرام عضو شوید.
جلوگیری از عضویت ناخواسته در کانالهای تلگرام
معمولا کاربران تلگرام با اطلاع قبلی، به سقف مجاز برای عضویت در کانالها و گروههای تلگرام نمیرسند؛ بلکه آنها به صورت ناخواسته به بسیاری از این کانالها اضافه میشوند. اما در حتی اگر در کانال ها ادد اجباری شوند، بازهم پیام خطای Too many Communities برای بیش از ۵۰۰ کانال برایشان نمایش داده می شود.
اما خبر خوب! تلگرام برای جلوگیری از ادد اجباری، در قسمت تنظیمات، بخش مجزایی برای کنترل اضافه شدن به کانالها و گروهها تعبیه کرده است؛ کاربران می توانند با اعمال یکسری تنظیمات از عضویت ناخوااسته در گروه ها ویا کانال های تلگرامی جلوگیری کنند.
جلوگیری از عضویت ناخواسته در اپلیکیشن موبایل و دسک تاپ
اپلیکیشن تلگرام را باز کنید.
سپس روی آیکن همبرگری (سه خط موازی) در گوشه بالایی صفحه بزنید.
از منوی باز شده آیکون چرخ دنده،گزینه تنظیمات (Settings) را انتخاب کنید.
در صفحه تنظیمات، وارد قسمت حریم خصوصی و امنیت (Privacy and Security) شوید.
اکنون روی گزینه گروهها و کانالها (Groups & Channels) بزنید.
در صفحه جدید، اگر گزینه همه (Everybody) انتخاب شده است، آن را به مخاطبین من (My Contacts) تغییر دهید.
سپس در قسمت پایین با عنوان افزودن استثناها (Add exceptions) قادر خواهید بود امکان عضویت ناخواسته کانالها و گروهها را برای برخی از مخاطبین خاص به صورت دائمی غیر فعال کنید.
در صورت تغییر گزینه، یک تیک در گوشه بالایی صفحه ظاهر میشود که با لمس آن، تغییرات انجام شده ذخیره خواهد شد.
نکته: برای رفع محدودیت عضویت در کانال و گروه جدیددر تلگرام دسک تاپ هم مراحل ذکر شده را دنبال کنید و در نهایت برای اعمال تغییرات صورت گرفته روی گزینه ذخیره (Save) در پایین پنجره کلیک کنید.
حرف آخر: دیلیت اکانت و ساخت مجدد اکانت
واقعیت امر این است که لغو عضویت از کانال هایی که به اجبار عضو شده اید، کار بسیار حوصله بر و طاقت فرسایی است. پیشنهاد می کنم اگر در اکانت تلگرام خود اطلاعات خاصی ندارید، برای خلاص شدن از شر کانال های اضافی و رفع مشکل محدودیت عضویت در کانال و گروه های تلگرامی، دیلیت اکانت بزنید.
اما توجه کنید با اینکار، تمامی کانال ها و یا گروه های تلگرامی و کل اطلاعات اکانت شما حذف می شود و باید مجدد در تلگرام حساب کاربری بسازید؛ در واقع همه چیز از نو آغاز می شود.
مجموعه شویراد سعی دارد در این روزهای فیلتریگ بهترین راه ها را برای نجات کسب و کارتان به شما معرفی کند.
نکته خاصی هست که این مقاله رو تکمیلتر کنه؟